Filosofinen etsivätoimisto?

Maailma on ihmeellinen paikka. Se on ollut täällä ennen meitä ja jatkaa olemistaan meidän jälkeen. Tai ainakin niin meidät on opetettu ajattelemaan.

Filosofinen etsivätoimisto ei pelkästään ratkaise teitä vaivaavaa ongelmaa, vaan myös kehittää teidän kykyänne pärjätä tämän ihmeellisen paikan virtausten keskellä.

Otetaan hieman etäisyyttä siihen mitä kutsutaan yleiseksi järjeksi (common sense) ja katsotaan asioita uudesta näkökulmasta. Huomataan, että meidän ajatuksemme ovat vain puolinaisesti toiminnassa. Annetaan ajatusten mennä äärirajoille ja takaisin. Reunalla sijaitsee kasvun paikka.

Miten me toimimme?

Lehdet

Etsiväpalvelu

Epäiletkö puolisosi olevan uskoton? Etkö luota alaistesi lainkuuliaisuuteen? Kiristääkö joku sinua? Etsiväpalvelumme ottaa asiasta selvää miten asiat ovat. Saat varmuuden asiasta.

Ratkaisu

Sinun ei tarvitse huolehtia juridisesta tai oikeudenmukaisesta ratkaisusta. Me hoidamme sen puolestasi. Jokainen rikoslain alainen teko saatetaan viranomaisten tietoon. Me toimimme luottamuksellisesti ja huolehdimme teidän oikeuksistanne,

Filosofia

Hintaamme kuuluu filosofinen konsultaatio, jonka avulla tarjoamme teille keinot selviytyä elämässä eteenpäin. Asiakastyytyväisyytemme on maamme korkein. Konsultaation jälkeen te voitte jatkaa elämäänne entistä kukoistavampana.